Milli Egemenlik İlkokulu

Telefon : 0 (242) 746 41 57
Belgegeçer : 0 242 746 41 57
WEB https://milliegemenliki.meb.k12.tr
Adres : MİLLİ EGEMENLİK MAH. 9032 SK. İLKÖĞRETİM OKULU SİTESİ MILLI EGEMENLIK ORTAOKULU A BLOK NO: 4 MANAVGAT / ANTALYA
VİZYON : Antalya il genelinde örnek okul olmak.
MİSYON : Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak, bir üst öğrenime hazırlamak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Saatler : SABAHÇILAR İÇİN = 08:00 - 12:55 ÖĞLECİLER İÇİN = 13:05 - 18:00
Yabancı Dil : İNİGİLİZCE
Isınma : KLİMA
Servis : Sabahçı: 5 servis Öğlenci 4 servis
Ulaşım : DOLMUŞ
Yerleşim Yeri : Manavgat´ın kuzeyi Toros Dağları ile çevrilidir. Sahil şeridi plajları ve eşsiz kumsallarla kaplıdır. Denizden iç bölgelere gidildikçe ekilebilen düz ovaların yanında engebeli bir arazi yapısı gözlenir. Toros Dağları arasında gizlenen Eynif Ovası ünlüdür. Toros Dağları üzerinde yörüklerin konakladığı yaylalar vardır. İlçenin Doğuda sınırını oluşturan Alara Çayı, Karpuz Çayı ve ilçe merkezinden Manavgat Nehri ile üzerindeki Manavgat Şelalesi ülkemizde olduğu kadar dünyaca da ünlüdür.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : ANTALYA İLİNE 80 KM UZAKLIKTADIR. MANAVGAT İLÇE MERKEZİNDEDİR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Basketbol, Voleybol, futbol, çocuk oyunları
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : e Twinning
Diğer Hususlar : Okulumuzda; 8 Okul Öncesi Öğretmeni 40 Sınıf Öğretmeni 3 İngilizce Öğretmeni 1 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni 2 Özel Eğitim Öğretmeni 1 Rehber Öğretmen bulunmaktadır. İkili öğretim yapılmakta olup anasınıfları sabahçı ve öğlenci, ilkokul 1. ve 2. sınıfların tamamı öğlenci,3. ve 4 sınıfların tamamı sabahçı, özel eğitim sınıfları sabahçı ve öğlenci olarak eğitim görmektedirler.